Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 15.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Leicester și Crystal Palace. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 si face parte din etapa a 11-a din Anglia – Premier League.

Recomandarea propusă aici este „Leicester marchează & Leicester peste 3.5 cornere” la o cotă de 1.65 oferită de SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Leicester traversează o perioadă foarte dificilă din ultimii ani, după 9 meciuri a reușit să strângă doar 4 puncte și se află pe ultimul loc în clasament. A reușit să câștige doar cu Nottingham și să facă un egal cu Brentford. Cu toate astea, are unul din cele mai bune atacuri din Premier League, reușind să marcheze de 15 ori; compartimentul defensiv a fost veriga slabă pentru echipa lui Rodgers, care a încasat 24 de goluri, mult prea multe pentru pretențiile echipei.

Cred că este timpul că Leicester să iasă din acea zonă roșie a clasamentului și este nevoită să scoată un rezultat pozitiv pe teren propriu cu o echipă care a început la fel de slab campionatul. Trebuie menționat și faptul că Leicester are al 9-lea cel mai valoros lot din Premier League, evaluat la 454 de milioane de euro, iar obiectivele la începutul sezonului acesta era mult mai mari. Mă aștept că Leicester să înceapă să acumuleze puncte, iar acest duel pare a fi un început bun. Chiar și așa, daca nu va reuși să câștige, Leicester sta bine pe atac care a marcat în 8 din cele 9 meciuri de campionat și mă aștept să marcheze și azi și să forțeze pe atac scoțând astfel și multe cornere.

De partea cealaltă, Crystal Palace ocupă locul 14 in campionat, cu 9 puncte, obținute din 2 victorii și 3 egaluri. Palace a încasat cel puțin un gol în 7 din cele 8 meciuri jucate în campionat, astfel că nu are o defensivă atât de stabilă.

Leicester pleacă și cu avantajul moral al meciurilor directe; din 2019 până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 6 ori, Leicester câștigând de 4 ori, iar de 2 ori fiind egalitate, Leicester reușind să marcheze cel puțin un gol în fiecare meci.

Cine nu are cont la SUPERBET și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei