Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 15.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.11.2022 are in prim plan confruntarea de handbal dintre România și Muntenegru. Meciul se va desfășura începând 19:00 si face parte din Campionatul European de handbal feminin.

Recomandarea propusă aici este „Sub 55.5 goluri” la o cotă de 1.57 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🏐 Informații meci:

Romania a venit la acest european de handbal cu o echipă mai slab cotată decât la alte turnee finale. A început dezamăgitor, cu două înfrângeri, prima cu Olanda (scor 28-29), apoi cea cu Franța (scor 21-35). A urmat apoi meciul cu Spania și acel gol splindid al Biancăi Bazaliu, care a adus victoria tricolorelor (scor 28-27). Pe lângă victorie, a adus și speranțele unei calificări in semifinalele acestui Campionat European.

Calculele pentru România sunt destul de clare, dacă câștigă astăzi cu Muntenegru și următorul meci cu Germania, vom fi în semifinale. După 3 zile de pauză, naționala condusă de Florentin Pera a avut timp pentru refacere, iar cu un moral bun și o atitudine pozitivă avem șanse la o nouă victorie.

De partea cealaltă, Muntenegru are șanse și mai mari de calificare in semifinale. Daca va câștiga în această seară cu România, iar Germania nu învinge Franța, echipa pregătită de Bojana Popovici sunt calificate. Așadar, miza este una foarte mare la acest meci, astfel că se anunță o lupta crâncenă, cu un joc tacticizat la maxim, fragmentat și agresiv. De aceea cred că nu vom avea multe goluri, mai ales că Muntenegru este o echipă care ține atacul foarte mult și nu finalizează repede. In nici un meci din cele 4 jucate de Muntenegru, cu Franța, Polonia, Germania și Spania nu s-au marcat mai mult de 55 de goluri.

In ultimul meci direct jucat anul trecut, in cadrul calificărilor pentru Jocurile Olimpice, am avut parte de 53 de goluri, într-o victorie a României cu 25-28. La fel sperăm să se întâmple și azi, să vedem o victorie a României și să nu avem parte de multe goluri.

More in Meciul zilei