Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 16.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 16.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 16.01.2023 are in prim plan confruntarea de hanbal dintre Uruguay și Suedia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 si face parte din turul preliminar pentru Campionatul Mondial de handbal 2023.

Recomandarea propusă aici este „Suedia peste 39.5 goluri” la o cotă de 1.65 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

📢 Informații meci:

Uruguay este poate cea mai slabă națională de handbal aflată la acest Campionat Mondial, beneficiind de această oportunitate de a fi aici, după decizia din urmă cu câțiva ani, de a se extinde numărul de participante, la 32 de naționale.

La ediția din 2020 s-a văzut faptul că Uruguay are in componență foarte mulți jucători amatori, care evoluează pe plan intern și care nu pot face față marilor vedete din handbalul mondial. Atunci a pierdut primele două meciuri cu Germania, scor 43-14 și cu Ungaria 44-18, dar a reușit să intre în grupele principale după o victorie „la masă verde” cu Capul Verde, care nu a mai putut juca din cauza că au avut probleme cu COVID-19.
In grupa principala a pierdut cu Polonia la 14 goluri diferență, cu Spania la 15 goluri diferență și cu Brazilia la 20 de goluri diferență. Anul trecut, în calificările pentru acest Campionat Mondial a mai suferit 2 infrangeri drastice, 43-18 cu Argentina și 48-20 cu Brazilia, echipe care sunt totuși mult mai slab cotate decât Suedia.

La actuala ediție de Campionat Mondial a început cu 2 infrangeri, mulțumitoare totuși pentru Uruguay, fiindcă nu s-au făcut de râs; a pierdut la 13 goluri diferență cu Capul Verde și la 11 goluri diferență cu Brazilia, astfel că nu mai au nici sansele matematice la calificare.

Suedia – Câștigătoarea Campionatul European 2022

De partea cealaltă, Suedia este una din organizatoarele acestui turneu, alături de Polonia, acest meci jucându-se la ei acasă, în Goteborg. Așadar, acesta este un motiv in plus ca Suedia să le ofere un spectacol de goluri propriilor suporteri.
Suedia este una din principalele favorite la câștigarea titlului mondial, titlu pe care l-a câștigat de 4 ori până acum, fiind la egalitate la acest capitol cu naționala României, doar Franța având mai multe titluri, 6 la număr.

Nordicii au un lot foarte puternic, cu care a reușit să câștige anul trecut Campionatul European și să ajungă în finala Campionatului Mondial de acum 2 ani. La aceasta ediție, are deja asigurata calificarea în grupele principale după cele două victorii contra Braziliei (26-18) și Capului Verde (34-27).

In mod normal, Suedia ar trebui să se „distreze” cu Uruguay și chiar daca nu vor forța, iar antrenorul Glenn Solberg va rula toți jucătorii din lot, nordicii ar trebui să atingă borna de 40 de goluri, împinsă la spate de proprii suporteri.

More in Meciul zilei