Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 16.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 16.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 16.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Krajinovic si Querrey. Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din turul 2 al turneului pe iarbă de la Londra.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Krajinovic sub 1.5 break-uri”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.62 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, din 2 motive pe care le voi expune in rândurile de mai jos.

In primul rând trebuie sa specific faptul ca turneurile pe iarbă sunt favoritele americanului Querrey. Pe această suprafață are cele mai notabile performanțe din cariera sa și asta pentru ca i se potrivește stilul său de joc. Querrey nu poate fi numit un mare tenismen, însă este un „big server”, iar această suprafață rapida ii permite să își câștige punctele pe propriul serviciu extrem de rapid. Așadar este foarte dificil să ii poți face break lui Sam, în aceste condiții, iar noi vom vedea acest lucru si in statisticile prezentate mai jos.

🥎 Statisticile sunt de partea noastră

Săptămâna trecută la S-Hertongenbosch, Querrey a venit din calificări, unde a trecut de Tomic în 2 seturi și de Herbert în 3 seturi. Pe tabloul principal l-a învins pe Hasse intr-un meci scurt, dar a fost învins de Nakashima în 2 seturi, ambele pierdute în tie-break.
Pe durata acestui turneu, americanul a cedat un singur break în 4 meciuri.

La Londra a fost nevoit sa vină tot din calificări, i-a învins rapid în 2 seturi, atat pe Majchrzak, cat și pe Fabbiano. Pe tabloul principal l-a întâlnit pe Schwartzman, însă nici cu aceasta nu a avut probleme și l-a învins cu 6-1, 6-4. Pe durata acestui turneu nu si-a pierdut niciodată serviciul și imi este greu sa cred ca o va face azi cu Krajinovic.

Pentru sârbul Krajinovic va fi abia al 2 meci pe iarbă din acest an, iar acest lucru poate fi inca un punct de reper în vederea acestui pariu. Filip nu este nici un jucător extraordinar pe retur, ca sa putem avea emoții va ii va „fura” de 2 ori serviciul lui Sam.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei