Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 16.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 16.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 16.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Liverpool și Man. City. Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 si face parte din etapa a 11-a din Anglia – Premier League.

Recomandarea propusă aici este „Liverpool peste 43.5% posesie” la o cotă de 1.87 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Liverpool are cel mai slab început de sezon în Premier League, de la venirea lui Klopp pe banca „cormoranilor”. A reușit să strângă doar 10 puncte din 8 meciuri jucate și se află deja la 14 puncte de liderul Arsenal și la 13 puncte de adversara sa de azi. Este aproape imposibil că Liverpool sa mai poată ataca titlul de campioană sezonul acesta, iar obiectivul principal acum ar fi clasarea in top 4. Pentru asta, are nevoie de un rezultat pozitiv astăzi astăzi pe teren propriu cu rivala Manchester City. Liverpool vine după o victorie convingătoare din Liga Campionilor cu Rangers scor 1-7, astfel că moralul echipei ar trebui să fie unul bun, mai ales că are deja calificarea asigurată în primăvara europeană a Ligii Campionilor.

Atât Liverpool, cât și Man. City sunt echipe de posesie și mă aștept că meciul sa fie echilibrat din acest punct de vedere. Câteva din reperele importante din acest sezon la capitolul posesie pentru Liverpool, pot fi următoarele: a avut 70% posesie in deplasare cu Man. United; 58% cu Napoli; 56% cu Ajax și 56% cu Arsenal, echipe și ele destul de bune pe posesie.

De partea cealaltă, Man. City vine după un rezultat surprinzător, 0-0 cu Copenhaga, acolo unde a avut doar 58% posesie. Tot la capitolul posesie, echipa lui Guardiola a avut doar 54% cu Man. United pe teren propriu. Un alt reper important in alegerea acestui pronostic, sunt meciurile directe; din 2020 până în prezent, din 7 meciuri jucate, doar intr-unul singur Liverpool nu a reușit să depășească această linie. Ba mai mult, în 3 dintre ele chiar a reușit să conducă la acest capitol. Cu suportul publicului și cu datele statistice oferite și mai ales că alte case de pariuri au linia undeva la 45.5% consider că este un pariu destul de bun și realizabil.

Cine nu are cont la BETANO și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei