Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 16.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 16.11.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Olanda și Norvegia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este un BETCOMBO ” Norvegia peste 2.5 cornere & Norvegia handicap de +2.5 goluri”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.72 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales această recomandare deoarece mă aștept la un meci strâns având în vedere ca este un duel decisiv în vederea calificării la C.M 2022.

În acest moment Olanda ocupă primul loc cu 20 de puncte, iar Turcia și Norvegia ocupă locul 2 și 3 cu 18 puncte. Daca pentru Olanda și un egal o califica direct la mondiale, pentru Norvegia nu rămâne decât varianta victoriei, în eventualiatea în care Turcia ca câștiga cu Norvegia. Exista si varianta ca Olanda să rămână acasă, daca Norvegia și Turcia va câștiga în seara aceasta.

Așadar duelul din această seara spun ca ar trebui sa fie unul strâns și nu o vad pe Olanda atât de favorită încât sa câștige la mai mult de 2 goluri. Ambele echipe cred ca vor juca destul de precaut, nu se vor arunca în atac și cred ca vor cauta cat mai mult fazele fixe.
De acee am și combinat cu minim 3 cornere Norvegia, datorita faptului că nordicii au jucători masivi si înalți, iar cornerele sunt bune oportunități de gol.
În meciul tur, scorul a fost 1-1, iar Norvegia a avut atunci 3 cornere. Mai mult de atât, în cele 9 meciuri din grupe, Norvegia a avut de fiecare dată cel puțin 3 cornere. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și acum, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei