Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 17.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 17.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 17.04.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Davidovich Fokina și Tsitsipas. Meciul se va desfășura nu mai devreme de ora 15:30 și face parte din finala turneului Masters de la Monte Carlo.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Tsitsipas sub 73.5% puncte castigate pe primul serviciu” la o cotă de 1.87 oferită de Betano. Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mare din următoarele considerente.

● In primul rând meciul se desfășoară pe zgură, iar zgura de la Monte Carlo este una destul de lentă, astfel că avantajul serviciului este diminuat destul de mult. In cele 4 meciuri disputate de Tsitsipas aici la Monaco a avut: 69% cu Fognini; 84% cu Djere; 66% cu Schwartzman; 75% cu Zverev. Vedem astfel că în meciurile cu jucatori specialiști pe zgură și buni pe retur, grecul a avut un procentaj scăzut.

● Davidovich Fokina este unul dintre cei mai buni tenismeni pe zgură; este un jucător bun la retur, foarte flexibil, știe sa alunce bine pe suprafața roșie și returnează mingi care par imposibil de returnat. L-am vazut la acest turneu foarte motivat și deși a pierdut set în 3 din cele 5 meciuri, a avut taria de caracter sa câștige. In cele 5 meciuri jucate, adversarii lor au avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: Dimitrov 64%; Fritz 58%; Goffin 58%; Djokovic 55%; Giron 65%. Prin aceste cifre vedem astfel eficienta foarte buna la retur a spaniolului care cred ca se va vedea si in această după-amiază.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei