Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 17.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 17.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 17.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Pliskova si Gauff. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:10 și face parte din sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Berlin.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Pliskova trimite mai mulți ași” Pentru acest pronostic avem o cota de 1.65 in cadrul casei de pariuri Fortuna și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este un value bet, iar aceste lucru este demonstrat și de statisticile pe care le voi prezenta in rândurile de mai jos.

Pliskova (nr. 7 WTA) nu a avut un an deloc reușit, ea participand la puține turnee și fiind eliminată prematur încă din primele tururi. Aici pe iarba de la Berlin a arătat un tenis ceva mai solid, apropiat de ceea ce arata în anii ei de glorie. A trecut în primul tur de Kanepi, iar apoi a eliminat-o pe Andreescu, cu ambele având nevoie de 3 seturi.
Principala arma a jucătoarei din Cehia, rămâne în continuare serviciul puternic prin care își rezolva multe puncte destul de ușor. Mingea prinde o viteza mare pe iarba de la Berlin, iar acest lucru nu poate fi decât în avantajul ei. De exemplu a trimis 17 ași în meciul cu Kanepi, respectiv 12 ași în meciul cu Andreescu.

🥎 Gauff – o medie mai mica la capitolul ași, față de Pliskova

De partea cealaltă, Gauff (nr. 13 WTA) vine la acest turneu, dupa finala pierdută la Roland Garros împotriva Igăi Swiatek. Americana are un serviciu bun, însă nu se compara cu cel al Pliskovei; Gauff însă compensează însă cu alte atuuri, având un joc mult mai îngrijit. Pe noi însă ne interesează aspectul serviciului, în speță al așilor; Gauff a trimis în primul meci cu Li 5 ași și doar 3 ași cu Wang.

Un alt punct de reper al acestui pronostic este și meciul direct dintre cele două jucătoare; acestea s-au întâlnit anul trecut pe zgura de la Madrid, Pliskova castiga atunci în 3 seturi, trimițând 13 ași, față de 4 ași trimiși de Gauff.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Fortuna! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei