Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 18.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.03.2022 are în prim plan confruntarea de tenis Verdasco si Wolf; Meciul se va desfășura începând cu ora 23:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului Challenger de la Phoenix.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Wolf câștigă meciul” la o cotă de 1.50 oferită de Betfair Exchange; pentru acest pronostic recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

● Cred că drumul de 7 victorii consecutive al „veteranul” Verdasco, în vârstă de 38 de ani se va opri aici. Acesta a jucat 7 meciuri în decurs de 9 zile, iar în ultimele 4 dintre meciuri a avut nevoie de set decisiv. A petrecut foarte mult timp pe teren, iar oboseala cred ca isi va spune cuvântul, mai ales la varsta lui. Ieri în setul decisiv cu Majchrzak, Verdasco a dat semne vizibile de oboseala nemaialergand dupa mingiile plasate pe lateralele terenului; ca drept dovadă polonezul a întors scorul de la 4-0 și l-a dus in tie-break, dar totuși a pierdut.

● Încă un aspect important este faptul că meciul se va disputa pe o suprafață dură, iar spaniolul nu are cifre atat de bune în carieră pe această suprafață, el fiind un zgurist desăvârșit, ca toți spaniolii de altfel.

● De partea cealaltă, americanul Wolf este un tânăr promițător, care traversează o perioada bună. A câștigat recent cu Kevin Anderson și Sonego și i-a luat set lui Bautista Agut, toate din postura de outsider. La cum l-am vazut ieri jucând contra lui Musseti, consider că are armele necesare să îl învingă pe Verdasco, mai ales în n acest context pe care l-am prezentat mai sus.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betfair! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei