Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 18.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Laussane și Lugano. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:30 și face parte din etapa a 30-a din Elveția – Super League.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.50 oferită de Betano. Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece atât diferența de valoare, cât și miza mai mare a jocului este în favoarea celor de la Lugano.
● Laussane este ultima în clasament, cu doar 17 puncte strânse 29 de etape; are cea mai slabă ofensivă (29 de goluri marcate), dar și cea mai slabă apărare (61 de goluri primite). Cu doar 3 victorii, în cele 29 de meciuri de campionat, imi este greu sa cred ca va reuși să scoata mai mult de un egal in acest duel.
● De partea cealaltă Lugano a avut un sezon bun, iar cu o victorie astăzi ar depăși-o pe Young Boys și are ajunge pe locul 3, loc de Conference League. Așadar miza pentru ei este una mare, mai ales ca mai sunt doar 7 etape până la finalul campionatului, nu ar trebui sa piardă puncte cu cea mai slabă echipă.
● Mai mult de atât, Lugano are avantajul moral și al meciurilor directe; în ultimele 4 meciuri directe a câștigat de fiecare dată și ma aștept ca și în această seara sa scoată cel puțin un egal.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei