Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 18.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.05.2022 are în prim plan confruntarea de hanbal dintre Steaua și Minaur Baia Mare. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din runda a 26-a din România – Liga Națională.

🏐 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Steaua câștigă meciul”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.65 în cadrul casei de pariuri Fortuna, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Steaua ocupă locul 4 în clasament, cu 56 de puncte, iar cu o victorie în acest meci, poate trece pe 3, in locul celor de la Minaur care au 58 de puncte. Trupa lui Ovidiu Mihailă nu își poate permite un egal sau un eșec în acest duel, pentru ca poate ajunge pe locul 5 cu o victorie a Turdei împotriva Bacăului. Steaua are valoarea necesara de a câștiga acest duel, din 2 motive destul de solide.

Primul motiv este acela ca în meciul anterior, disputat în finala Cupei României, cu Dinamo, stelistii au facut un meci foarte solid. A pierdut trofeul la un singur gol diferență, fiind învinsă cu 24-23 de dinamovisti. Ca o comparație, Minaur Baie Mare a pierdut săptămâna trecută cu Dinamo, în semifinalele Cupei, la o diferență de 10 goluri (scor 33-23). Baia Mare a pierdut si locul 3 din Cupa României, fiind învinsă de Dobrogea Sud cu 22-20, așadar forma lor nu este una grozavă.

Al doilea motiv este faptul ca, Minaur a avut si are in continuare, cel mai încărcat program din această perioadă, având în vedere a fost implicată pe trei fronturi: Liga Națională, Cupa României și EHF European Cup, unde se află în finala competiției.
Acest meci cu Steaua vine cu doar 3 zile înaintea meciului tur a finalei cu Naerbo din finala EHF European Cup. Dupa acest meci, băimărenii vor trebui sa zboare în Norvegia, astfel că merg pe ideea ca vor fi mai mult cu gandul la câștigarea trofeului EHF, decât la acest duel cu Steaua.

Cu o înfrângere și cu orice alt rezultat în celelalte meciuri, Baia Mare nu poate cadea mai jos de locul 4, astfel ca are locul asigurat în viitoarea ediție din EHF European League. Așadar ma astept sa abordeze mai lejer acest duel, să nu forțeze și chiar sa odihnească sau sa menajeze câțiva jucatori importanți.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei