Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 18.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 18.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Haddad Maia si Halep. Meciul se va desfășura începând cu ora 14.30 și face parte din semifinalele turneului pe iarbă de la Birmingham.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 19.5 game-uri”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.57 in cadrul casei de pariuri Unibet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci echilibrat și lung, poate chiar de 3 seturi, sau dacă nu, măcar sa vedem minim un set dus înspre tie-break.

Halep a avut până acum, la acest turneu, 3 oponente slabe din punct de vedere valoric și al formei de joc. Tsurenko, Dart si Boulter nu au reușit să ii „fure” set Simonei, dar era de așteptat, experienta și talentul fiind de partea româncei.

🥎 Haddad Maia – un sezon extraordinar pe iarbă

Acest meci din semifinale, cu brazilianca Haddad Maia, il văd diferit față de celelalte meciuri avut de Simona.
Beatriz (nr. 32 WTA) are un sezon de iarbă excelent, vine cu încredere și moral ridicat după câștigarea turneului de la Nottingham de săptămâna trecută. Aici la Birmingham a dat peste jucătoare puternice precum Kvitova, French și Giorgi, însă le-a eliminat fără mari probleme.

Ambele jucătoare se află intr-o formă de joc foarte buna și ma aștept ca acest lucru sa se vadă și in teren. Ma aștept ca jocul sa fluctueze și ambele jucătoare sa aibe momente bune de joc; dupa 3 meciuri scurte avute de Halep, cred ca este timpul sa vedem si un meci de „over”; Haddad Maia, la forma in care se află este capabilă să se țină aproape de Simona, sau poate chiar sa și câștige împotriva acestia. Este de ajuns să vedem un 6-4, 6-4 sau un 7-5, 6-2, astfel încât pariul nostru sa fie câștigător, iar eu cred ca asta este destul de realizabil.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei