Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 18.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 18.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 18.10.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre De Minaur și Bonzi. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 si face parte din primul tur al turneului din Suedia de la Stockholm.

Recomandarea propusă aici este „Bonzi peste 63.5% puncte câștigate cu primul serviciu” la o cotă de 1.85 oferită de SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații meci:

Australianul Alex De Minaur este ocupantul locui 23 in clasamentul ATP și este un tenismen bun care poate câștiga cu oricine, dar și pierde multe meciuri în care pornește ca favorit. Așa s-a întâmplat și la ultimul meci, în urma cu 2 săptămâni australianul a pierdut cu coreeanul Kwon, meci în care Kwon a avut un procentaj de 76% puncte câștigate pe primul serviciu.

De partea cealaltă, francezul Bonzi, ocupă în prezent cel mai bun loc din cariera sa, pe 63 ATP. Din 2021 până în prezent a reușit să câștige 8 titulari la nivel de Challenger, tenisul său fiind unul mediocru, însă serviciul puternic l-a ajutat mult pe francez. Din punct de vedere statistic, Bonzi are pe tot parcursul carierei un procent de 72% la puncte câștigate cu primul serviciu. In meciul anterior din urmă cu o săptămână, deși a pierdut în 2 seturi cu Monteiro a avut un procentaj de 71% la puncte câștigate pe primul serviciu. In aceasta vara a reușit în ambele meciuri cu Tsitsipas să aibe 82%, respectiv 69% deși a pierdut ambele meciuri. In mai multe meciuri pe care le-a pierdut, francezul a avut cifre bune la acest capitol; cu Tiafoe a avut 74%, cu Isner 89% respectiv 73%, cu Eubanks 73%, cu Van de Zandschulp 72% sau cu Kyrgios 64% la US Open.

La capitolul meciuri directe, cei doi s-au întâlnit luna trecută în Cupa Davis. Acolo De Minaur a câștigat în 3 seturi, iar francezul a avut doar 54% puncte câștigate pe primul serviciu. Mai mult că sigur, datorită acestui meci, linia pusă azi de Superbet este atât de joasă. Însă acel meci de la Cupa Davis s-a disputat pe o suprafață mai lentă decât cea pe care se joacă azi la Stockholm.

Cine nu are cont la SUPERBET și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei