Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 18.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 18.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 18.11.2022 are in prim plan confruntarea de hochei dintre Langenthal și Visp. Meciul se va desfășura începând 20:45 si face parte din runda a 22-a a primei ligi de hochei din Elveția.

Recomandarea propusă aici este „Visp câștigă inclusiv prelungiri” la o cotă de 1.65 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Langenthal ocupă locul 6 în clasament cu 31 de puncte obținute în 21 de meciuri. A avut un început bun de sezon, însă în ultima lună a clacat reușind să obțină doar 2 victorii și 8 infrangeri. Acest lucru poate fi într-un fel de înțeles, pentru că au o lista lungă de absenți care sunt accidentați și și-au încropit lotul și jucători tineri și fără prea multă experiență.

De partea cealaltă, Visp este „gigantul adormit” din campionat, care momentan ocupă locul 5 in campionat, cu același număr de puncte ca adversara sa de azi; are cel mai mare buget din competiție și o lista cu jucători valoroși, dar cărora le-au lipsit rezultatale. Clubul a acționat în această privință și l-a concediat pe antrenorul Gelinas, iar cu noul antrenor Daniel Wobmann, mă aștept ca echipa sa arate altfel. Mai mult de atat, conducerea a ajuns la un acord și cu Jake Virtanen, jucător foarte bun care a evoluat în NHL, timp de 6 sezoane. Cu noua schimbare de staff și cu noua vedetă adusă în echipă, mă aștept să vad o răsturnare a sezonului pentru Visp, care sa înceapă cu o victorie în această seară.

More in Meciul zilei