Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 19.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 19.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 19.04.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Thiem și Millman. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:40 și face parte din primul tur al turneului ATP de la Belgrad.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Thiem câștigă meciul” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet. Daca meciul s-ar fi jucat anul trecut pe vremea acesta, Thiem ar fi avut cel mai probabil o cotă de cel mult 1.15 cu Millman pe zgură. Acum situația este puțin diferita, deoarece austriacul vine după o accidentare suferită anul trecut. La sfârșitul lunii trecute a participat la turneul Challenger de la Marbella, acolo unde a pierdut in 2 seturi cu Cahin. De menționat aici, Cahin fiind un jucător bun pe zgură.

● De arunci, Thiem nu s-a mai prezentat la nici un turneu, dar iata-l acum aici la Belgrad unde tânjește după prima victorie în 2022. Și cred că o va și obține, adversarul fiind unul modest, mai ales pe zgură. Millman este un jucător care nu a rupt niciodată gura târgului, în ultimii 7 ani s-a menținut în top 100, dar cu jucatorii de top a avut mereu probleme. Și, da, Thiem este un jucator de top, cu Grand Slam câștigat la US Open în 2020, pe care sper sa il vedem cat mai repede la forma care l-a consacrat. Dominic a tras foarte mult de el pentru a reveni pe teren și a prinde cateva turnee bune inainte de French Open; cred ca va gasi resursele necesare sa câștige astăzi, chiar si fără prea mult efort, ci doar din talent.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei