Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 19.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 19.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 19.07.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Gabriela Ruse si Bernarda Pera. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din primul tur al turneului de la Hamburg.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Ruse peste 62.5% puncte castigate cu primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Gabriela Ruse – câștigarea turneului de la Hamburg de anul trecut

Am ales acest pronostic din două motive pe care le voi prezenta în rândurile de mai jos.
Gabriela Ruse, ocupanta locului 69 in clasamentul WTA, nu traversează o formă foarte bună, însă acest turneu va fi foarte important pentru ea. Românca a reușit anul trecut sa câștige primul său titlu WTA din carieră, aici la Hamburg, astfel că acum va avea de aparat punctele obținute în urmă cu un an, pentru a nu scădea in clasament.
Gabriela este o jucătoare talentată, care a demonstrat ca poate face meciuri bune la nivel înalt, chiar si cu jucatoare de top; a reușit sa o învinga la începutul anului acesta pe Paula Badosa la la Dubai, iar la Wimbledon a fost foarte aproape sa o elimine pe Gauff.

Din punct de vedere statistic, Ruse sta destul de bine la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu, chiar si in meciurile in care a pierdut. De exemplu a avut 64% cu Rakhimova; 67% cu Gauff; 80% cu Zhang; 65% cu Wang; iar cel mai important, 70% chiar cu Bernarda Pera, în urmă cu 2 luni la Strasbourg.

🥎 Bernarda Pera – sub euforia primului turneu WTA din carieră

De partea cealaltă, americanca Pera ocupă locul 81 WTA și si-a mai spalat din rusinea unui an foarte slab, cu turneul câștigat săptămâna trecută la Budapesta. Pera a reușit sa câștige turneul venind din calificări, iar mai surprizator de atât, americanca nu a cedat nici un set in cele 7 meciuri.
Chiar dacă unii vor spune că Pera traversează o formă bună si ar trebui sa aibe un meci ușor cu Ruse, eu ma aștept sa fie total invers. Pentru americancă este primul sau trofeu WTA din carieră, astfel ca ma aștept ca euforia acestui succes, cumulat cu oboseala fizică si mentală a celor 7 meciuri disputate în decurs de 9 zile să o afecteze in meciul de azi.
Totuși, chiar daca va câștiga acest meci, ma aștept sa fie un pic mai deconcentrată și sa ii cedeze Gabrielei la primul serviciu cel puțin 63% din puncte, un procentaj destul de ușor de depășit din punctul meu de vedere.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei