Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 19.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 19.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 19.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Brugge și Man. City. Meciul se va desfășura începând cu ora 19.45 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Brugge sub 3.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că “cetățenii” cedeaza foarte rar adversarilor săi șuturi pe spațiul porții.
Spun acest lucru pentru că Man. City este o echipă ce ține foarte mult de minge și are o posesie ridicată în meci; mai mult de atât defensiva este una bine organizată și inchide foarte bine spațiile de șut catre poarta lui Allison.


Statistic vorbind, în acest sezon echipele care au jucat contra celor de la Man. City au avut următorele cifre: Burnley 2 șuturi pe poartă; Liverpool 4; PSG 3; Chelsea 0; Wycombe 4; Southampton 2; Leipzig 3; Leicester 1; Arsenal 0; Norwich 0; Tottenham 3; Leicester 5.
Vedem astfel că în 9 din cele 12 prezentate, echipa lui Guardiola nu a primit mai mult de 3 șuturi pe spațiul porții. Club Brugge este o echipă mult inferioară englezilor, astfel ca imi este greu sa cred ca va avea multe șanse de gol in acest meci.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei