Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 19.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 19.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 19.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Lierse și RWDM. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 16-a din a 2-a ligă belgiană.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “ambele echipe marchează”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.50 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe practica un fotbal ofensiv, se avantă in atac si lasă deseori spații în apărare de care adversarii pot profita; acesta este un lucru bun, fiindca astfel avem un meci spectaculos, cu multe goluri.
Cele două echipe ne-au dovedit-o din plin în acest sezon; statistic vorbind, Lierse are o medie de 3.9/goluri pe meci, în timp ce RWDM are o medie de 3.3/goluri pe meci;


Raportat la pronosticul nostru, trebuie menționat faptul ca în ultimele 13 meciuri jucate de Lierse ambele echipe combatante au reușit să marcheze; ba mai mult de atât am avut parte și de minim 3 goluri în cele 13 meciuri;
De partea cealaltă, în 11 din ultimele 12 meciuri disputate de RWDM am avut parte de goluri marcate de ambele echipe.
O ultimă idee pe care vreau sa o menționez este faptul ca în ultimele două meciuri directe scorurile finale au fost 3-3 respectiv 4-1.
Cifre precum acestea sunt destul de rar întâlnite, astfel ca în mod normal nu ar trebui sa avem probleme ca acest pronostic să fie unul câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei