Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 20.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 20.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 20.01.2023 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Mallorca și Celta Vigo. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din etapa a 18-a din Spania – La Liga.

Recomandarea propusă aici este „Celta Vigo peste 2.5 șuturi pe poartă ” la o cotă de 1.52 oferită de Unibet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Am ales acest pronostic, din două motive; în primul rând consider că este un mic Value Bet, având în vedere că în oferta celor de la Superbet găsim acest pariu la o cotă de 1.28.
Chiar dacă pare a fi un un meci închis la prima vedere, predispus la puține goluri, minim 3 șuturi pe poartă pentru Celta Vigo, nu ar trebui să fie chiar atât de greu de realizat.

Celta Vigo este o echipă de tradiție în Spania, care momentan se află în zona periculoasă a clasamentului, pe locul 16 cu 17 puncte, la un punct distanță de zona retrogardarii. Așadar, mă aștept să forțeze pe partea ofensivă, astfel încât să obțină un rezultat pozitiv, împotriva unei echipe că Mallorca, care nu ar trebui să fie o „sperietoare”.

Din punct de vedere statistic, echipa condusă în teren de atacantul Iago Aspas, a avut în cele 17 meciuri jucate în campionat, următoarele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 8 cu Villareal; 7 cu Elche; 5 cu Sevilla; 3 cu Vallecano; 5 cu Osasuna; 3 cu Almeria; 5 cu Getafe; 5 cu Valladolid; 3 cu Real Sociedad; 3 cu Barcelona; 4 cu Betis; 2 cu Valencia; 4 cu Atl. Madrid; 5 cu Cadiz; 6 cu Girona; 2 cu Real Madrid și 3 cu Espanyol.

Vedem astfel, că în 15 din cele 17 meciuri a depășit aceasta linie de minim 3 șuturi pe poartă. Mai mult de atât, și în ultimele 3 meciuri directe jucate cu Mallorca din 2020, până în prezent, Celta Vigo a avut 8, 5 respectiv 8 șuturi pe poartă.

De partea cealaltă, Mallorca este într-adevăr o echipă care se apără destul de bine, încasând doar 16 goluri în cele 17 meciuri de campionat, însă în 11 dintre meciuri a cedat adversarelor minim 3 șuturi pe poartă și sperăm să o facă și acum.

More in Meciul zilei