Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 20.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 20.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Bayern Munchen si Freiburg, unde mizăm pe un pariu pe șuturi oferit de Unibet.

  • Partida se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 33-a din Germania – Bundesliga.
  • Bayern este deja campioană câștigând al 30-lea titlu în istoria sa fiind si record național.
  • Freiburg ocupă locul 8 in clasament, cu șanse la un loc de Europa League, fiind la doar un punct distanță de Hoffenheim si Wolfsburg.
Click aici pentru a vedea mai multe pronostocuri și avancronici la pariuri! 

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 6.5 șuturi Freiburg ( șuturi pe poartă, pe lângă poartă și în blocaj ), cota fiind de 1.68.
  • Am ales acest pronostic deoarece consdier ca Bayern va juca ceva mai relaxat si le va permite celor de la Freiburg să aibă ceva mai multe ocazii decât in mod normal. De partea cealaltă și Freiburg poate profita de acest statut de campioană a celor de la Bayern și va încearca să scoată un rezultat pozitiv.
  • Statisic vorbind, în ultimele 10 meciuri Freibrug a avut următorele cifrele la capitolul șuturi: 17 cu Hertha; 10 cu Wolfsburg; 16 cu Monchengladbach; 9 cu Leverkusen; 10 cu Frankfurt; 15 cu Bremen; 7 cu Leipzig; 10 cu Union Berlin; 13 cu Dortmund; 15 cu Dusseldorf.
    Vedem astfel ca în toate cele 10 meciuri, Freiburg a avut minin 7 șuturi.
  • Mai mult de atât, în ultimele 3 meciuri directe contra celor de la Bayern, Freiburg a avut următorele cifrele la capitolul șuturi: 15; 12; 10;
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Unibet.
Deschide cont de aici și primești 300 RON la prima depunere. Mai mult de atât intri si în Turneul Premier League cu premii totale de 25.000 RON.

CITESTE SI

More in Meciul zilei