Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 20.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 20.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 20.09.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Basiliashvili și Bergs. Meciul se va desfășura începând cu ora 14.30 si face parte din primul tur al turneului ATP de la Metz.

Recomandarea propusă aici este „Basiliashvili minim un set” la o cotă de 1.55 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Nikoloz Basiliashvili:

Tenismenul georgian in vârstă de 30 de ani ocupă locul 36 ATP și traversează o perioadă mai puțin bună din cariera lui. După ce anul acesta a fost acuzat de trucarea mai multor meciuri, tenisul georgianul a scăzut destul de mult, față de anii anteriori.

Nikoloz Basilashvili a oferit și el o replică la acuzațiile de trucare a meciurilor și a angajat o firmă de avocatură germană, pentru a-l susține.
„Nu voi accepta să-mi văd numele și reputația grav terfelite prin acuzații fără temei și absurde. Prin urmare, cer ca astfel de acuzații și minciuni să înceteze imediat și ca publicul, prin intermediul mass-media, să fie informat că neg total toate aceste acuzații absurde” – Nikoloz Basilashvili, conform tennisworldusa. Prin intermediul firmei de avocatură, Basilashvili vrea să lupte împotriva „acestei dezinformări extrem de dăunătoare”.

In ciuda acestui an, destul de slab pentru potențialul lui, în care a reușit doar 12 victorii și 26 de înfrângeri, Basiliashvili are talentul și resursele necesare să câștige acest meci și să facă un turneu bun aici la Metz. Vine după 6 infrangeri consecutive și mă aștept să rupă aceasta serie, contra unui jucător aflat în afara top 100.

Basiliashvili, fost număr 21 mondial în 2018, are câteva turnee importante câștigate în carieră. In 2018 s-a impus la Beijing și Hamburg, în 2019 și-a păstrat titlul câștigat la Hamburg, iar anul trecut s-a impus la Munich și Doha.
Anul acesta, deși are puține victorii, le-a obținut cu jucători importanți precum, Rublev, Musetti, Cressey, Evans, Fognini, Ivaska, Fucsovics sau Riderknech, tenismeni mult mai bine cotate decât adversarul de azi.

🥎 Zizou Bergs:

Belgianul in vârstă de 23 de ani, ocupă locul 134 ATP și a avut un an destul de bun, la nivel de Challenger, confirmând evoluțiile bune de anul trecut. Cu o statistică de 36 de victorii și 25 de înfrângeri în 2022 și 38 de victorii și 21 de înfrângeri anul trecut, Bergs vrea să facă pasul încet-încet la turneele ATP.

Daca la nivel de Challenger a câștigat 4 titlul în ultimii 2 ani, la nivel de ATP nu a reușit să facă mari performanțe, fiind eliminat de fiecare dată încă din calificări. Anul acesta a fost eliminat la toate turneele ATP la care a luat parte, încă din  calificări: la Australian Open, Montpellier, Marseille, French Open, S-Hertogenbosh, Wimbledon, Gstad, Kitshbuhel și US Open.

Practic aici la Metz se află pentru prima oară anul acesta, pe tabloul principal al unui turneu ATP, iar acest lucru demonstrează că tenisul său nu are un potențial atât de mare și nu poate să emită mari pretenții. Anul acesta are doar 2 victorii împotriva jucatorilor aflați în top 100, cu Popyrin și Halys.

Consider că cota atribuită la victorie lui Bergs este puțin cam mică și merg pe ideea că meciul va fi mai echilibrat decât o arată aceste cote. Daca va fi la o capacitate de măcar 50% din potențialul său, Basiliashvili poate câștiga acest meci, însă noi vom fi mai precauți și jucăm că va câștiga cel puțin un set.

Nu uitați că la Superbet puteți încasa 279 rotiri gratuite & 56 ron freebet FĂRĂ DEPUNERE – valabila pana la 15 septembrie – Click aici pentru a-mi lăsa mesaj pe whatsapp, iar eu îți voi da link-ul promoțional de înscriere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei