Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 20.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 20.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 20.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Lille și Sevilla. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Lille sub 12.5 șuturi”, fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că Lille nu are cifre ridicate la acest capitol. Mai mult de atât, Sevilla este o echipă cu o posesie ridicată și o defensivă destul de bună, ce nu permite adversarilor să aibe multe ocazii.


Statistic vorbind, în meciurile disputate în acest sezon, Lille a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 9 cu Clermont; 12 cu Marseille; 10 cu Salzburg; 16 cu Strasbourg; 7 cu Reims; 6 cu Lens; 16 cu Wolfsburg; 9 cu Lorient; 15 cu Montpellier; 8 cu St. Etienne; 11 cu Nice; 18 cu Metz; 8 cu PSG.
Vedem astfel că în 9 din cele 13 meciuri, Lille nu a depășit linia de 12.5 șuturi. Având în vedere ca este și un meci extrem de important în vederea calificării, mă aștept la un meci echilibrat și tacticizat, fără prea multe spații libere în defensivă și fără prea multe ocazii de poartă.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei