Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 21.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 21.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 21.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Ostapenko si Tomjlianovic. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din turul 2 al turneului pe iarbă de la Eastbourne.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 7.5 duble greșeli”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece ambele jucătoare au stil dezordonat la serviciu, forțează foarte mult cu serviciu 2 și astfel apare si o medie mare la capitolul duble greșeli.

De exemplu, în ultimele 7 meciuri disputate, Ostapenko a avut următorele cifre la capitolul duble greșeli: 4 cu Yastremska; 10 cu Marino; 5 cu Cornet; 6 cu Bronzetti; 3 cu Davis; 8 cu Alexandrova și 5 cu Rogers.

De partea cealaltă, în ultimele 7 meciuri disputate, Tomjlianovic a avut următorele cifre la capitolul duble greșeli: 5 cu Krunic; 3 cu Golubic; 8 cu Boulter; 2 cu Wang; 6 cu Gracheva; 6 cu Kontaveit; 7 cu Schmiedlova.

Având în vedere ca ma astept la un meci lung si echilibrat, poate chiar de 3 seturi, ar trebui sa vedem si in acest meci cel puțin 8 duble greșeli.
Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori in carieră, ambele jucate anul trecut; pe iarba de la Wimbledon, Tomjlianovic s-a impus în 3 seturi și am avut parte de 10 duble greșeli; pe zgura de la Roma, Ostapenko s-a impus în 2 seturi si am avut parte de 15 duble greșeli.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei