Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 21.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 21.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 21.09.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Ymer și Mannarino. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 si face parte din primul tur al turneului ATP de la Metz.

Recomandarea propusă aici este „Mannarino peste 2.5 ași” la o cotă de 1.90 în cadrul casei de pariuri BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Adrian Mannarino:

Francezul, în vârstă de 34 de ani, ocupă locul 47 ATP și vine după un turneu foarte bun făcut luna trecută în SUA, la Winston-Salem, unde a reușit surprinzător să cucerească trofeul. A câștigat pe rând cu O’Connell, Ruusuvouri, Ramos, Cressey, Van de Zandschulp și în finală cu Djere. A urmat apoi înfrângerea in primul tur la US Open cu Brouwer, lucru ce poate fi explicabil având în vedere că venea după un turneu câștigat și 6 meciuri jucate într-un interval de o săptămână, iar la vârsta lui oboseala își spune cuvântul.

Săptămâna trecută a jucat pentru Franța la Cupa Davis și a făcut-o bine, a câștigat cu germanul Otte cu scorul de 2-0 și pare in formă sa facă un turneu bun aici în Franța, unde va fi susținut de mulți fani.

Din punct de vedere statistic, Mannarino a avut 5 ași cu Otte; 6 cu Brower; 3 cu Djere; 2 cu Van de Zandschulp; 5 cu Cressey; 8 cu Ramos; 6 cu Ruusuvouri și 8 cu O’Connell.

🥎 Mihael Ymer:

Suedezul in vârstă de 24 de ani, ocupă locul 100 ATP și este un tenismen talentat, dar foarte inconstant; poate câștiga meciuri cu jucători importanți din circuit, dar și cedează contra unor jucători slab cotați.

Ca performanțe notabile în acest an, Ymer a reușit să ajungă în semifinale la Montpellier, în turul 3 la French Open și în semifinale la Washington. Recent, la US Open a fost eliminat din primul tur de Kubler, iar la Cupa Davis a reușit să câștige cu Schwartzman și Sinner și a cedat cu greu în meciul cu Coric.  La nivel de ași, Ymer a cedat recent 4 ași lui Sinner, 8 lui Coric, 8 lui Kubler, 4 lui Huesler.

Acestea fiind spuse, mă aștept să vedem un meci echilibrat fiindcă ambii jucători sunt capabili să câștige acest duel și este foarte probabil să avem parte de un set decisiv. Cu cât meciul va fi mai lung, cu atât șansele că Mannarino să trimită cel puțin 3 ași, dar eu cred că și în 2 seturi francezul poate trimite 3 ași, mai ales că suprafața de la Metz este destul de rapidă.

Nu uitați că la Betano puteți încasa 52 RON GRATIS FĂRĂ DEPUNERE – valabila pana la 15 septembrie – Click aici pentru a-mi lăsa mesaj pe whatsapp, iar eu îți voi da link-ul promoțional de înscriere

More in Meciul zilei