Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 21.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 21.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 21.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre CFR Cluj și Alkmaar. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Europa League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “CFR peste 9.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.70 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că CFR Cluj joacă destul de agresiv și are o medie ridicată la acest capitol. Este un meci decisiv în vederea calificării și mă aștept să se joace destul de dur și sa avem parte de multe întrări dure.


Statistic vorbind, în meciurile din Europa jucate în acest sezon, CFR Cluj a avut următorele cifre: 20 respectiv 14 cu Borac; 6 respectiv 10 cu Lincoln; 13 respectiv 11 cu Young Boys; 20 respectiv 15 cu Steaua Roșie; 12 cu Jablonec; 15 cu Randers.
Vedem astfel că în 9 din cele 10 meciuri prezentate, clujenii au depășit linia de 9.5 faulturi. Așadar mă aștept ca si in acest duel echipa lu Dan Petrescu să joace la sacrificiu, astfel încât să putem bifa un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei