Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 21.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 21.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 21.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre SUA și Țara Galilor. Meciul se va desfășura începând 21:00 si face parte din runda 1 a grupei B de la Cupa Mondială.

Recomandarea propusă aici este „peste 2.5 ofsaiduri” la o cotă de 1.60 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

După ce au ratat calificarea la turneul final din Rusia 2018, SUA revine cu mari speranțe aici în Qatar, unde are șanse destul de bune de a ieși din grupe. De altfel, americanii au avut performanțe bune la Campionatul Mondial reușind să treacă de grupe in 4 din ultimele 7 participări.

De partea cealaltă, Tara Galilor revine la Campionatul Mondial, ultima și singura sa participare fiind în anul 1958, atunci când a fost eliminată în sferturi de Brazilia.
Christian Pulisic, vedeta americanilor și Gareth Bale, starul apus al galezilor, care încearcă să iasă din nou la lumină cu acest mondial, sperăm să ne ofere un meci spectaculos.

Noi însă vom miza pe un pariu interesant pe ofsaiduri. Am ales acest pronostic deoarece la turneul final din Qatar a fost implementată „tehnologia semiautomată de detectare a ofsaidului” (SAOT) care va folosi 12 camere plasate sub acoperişul stadionului şi va controla „până la 29 de puncte de date de jucător de 50 de ori pe secundă”, a explicat FIFA într-un comunicat.

Plasat în centrul balonului, un captator va trimite datele către sala de vizionate de „500 de ori pe secundă”, permiţând astfel determinarea momentului în care balonul este jucat, mult mai precis decât ar putea să o facă ochiul uman.

„Combinând aceste date şi cu ajutorul inteligenţei artificiale”, o alertă va fi transmisă arbitrilor video „de fiecare dată când balonul este primit de un atacant care se află în poziţie de ofsaid la momentul pasei”, a detaliat instanţa fotbalului.

„În câteva secunde, ei vor verifica manual momentul pasei, precum şi linia ofsaid-ului, înainte de a informa arbitrul principal, căruia îi va reveni decizia finală”, precizează FIFA.
Pentru a permite publicului să înţeleagă mai bine deciziile arbitrilor, animaţii 3D vor fi, de asemenea, difuzate ulterior pe ecranele stadionului, a mai precizat FIFA.

Faptul că ar trebui să avem multe ofsaiduri la acest campionat mondial s-au văzut și în meciul de deschidere dintre Qatar și Ecuador, unde am avut parte de 7 ofsaiduri.

More in Meciul zilei