Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 22.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 22.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 22.01.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Kecmanovic si Monfils. Meciul se va desfășura mâine dimineață începând cu ora 09:30; acest meci face parte din optimile de finală ale turneului de Mare Slam de la Australian Open.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă de mine pentru acest duel se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano, la secțiunea „Pariuri pe servă”. Am ales sa mizez pe „Kecmanovic peste 63.5% puncte castigate pe primul serviciu”; are o cotă de 1.87, pe care mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

● Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică; spun asta pentru ca Kecmanovic are un prim serviciu bun; în plus de asta mi se pare puțin cam subestimat în acest duel cu Monfils; francezul are o cotă de 1.20 pentru o victorie, iar in opinia mea cota corectă ar fi trebuit sa fie undeva la 1.35, chiar 1.40.

● Eu unul ma aștept la o prestație buna a sârbului și am un feeling ca poate produce chiar surpriza in acest meci; dar, chiar și așa, daca va pierde cu 3-0 la seturi, tot poate depăși linia de 63.5% puncte castigate pe primul serviciu.
În singurul meci direct dintre cei doi jucat recent, în urmă cu 2 luni jumate, Kecmanovic a avut 67% puncte castigate cu primul serviciu, deși a pierdut meciul cu 1-2.

● Statistic vorbind, în noul an 2022, în cele 5 meciuri jucate, sârbul a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 72% cu Sonego; 76% cu T. Paul; 72% cu Caruso; 67% cu Karatsev și 81% cu Travaglia. Consider ca poate ajunge și acum la cel puțin 65%, astfel încât sa putem bifa un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei