Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 22.06.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 22.06.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan confruntarea dintre Fiorentina si Brescia, unde mizăm pe un pariu pe cornere oferit de Betano.

  • Partida se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 27-a din Italia – Serie A.
  • Fiorentina ocupă locul 13 în clasament, cu 30 de puncte, cu 5 deasupra ultimului loc retrogradabil. A avut unul din cele mai slabe sezoane din ultimii ani, obiectivul din acest sezon fiind o clasare cat mai sus în clasament.
  • Brescia ocupă ultima poziție, cu doar 16 puncte acumulate și cred ca este deja resemnată cu retrogradarea in Serie B.
Știai ca Betfair oferă zilnic GRATUIT 5 RON pentru toți clienții! Revendică simplu și rapid! Click aici pentru mai multe detalii! 

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Fiorentina sub 8.5 cornere la o cota de 1.51.
    Am ales acest pronostic, deoarece consider ca este o linie cam mare și chiar dacă Fiorentina va domina probabil acest meci, nu cred ca va reuși să aibe mai mult mai de 8 cornere.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri Fiorentina a avut următorele cifrele la capitolul cornere: 9 cu Udinese; 4 cu Milan; 3 cu Sampdoria; 4 cu Atalanta; 5 cu Juventus; 5 cu Inter; 7 cu Genoa; 5 cu Napoli; 5 din nou cu Atalanta; 3 cu Spal; 2 cu Bologna; 5 cu Roma; 5 din nou cu Inter; 9 cu Torino; 5 cu Cittadela.
  • Vedem astfel ca în 13 din ultimele 15 meciuri, Fiorentina nu a avut mai mult de 8 cornere, având o medie de 5 cornere/meci.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano.
Deschide cont de aici și primești 500 RON la prima depunere. Mai mult de atât, dacă pariezi minin 50 RON pe Meciul zilei la pariuri de azi, intri in cursă pentru câștigarea unui Mercedes CLA Coupe.

CITESTE SI

More in Meciul zilei