Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 22.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 22.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 22.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Sampdoria și Spezia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 9-a din Italia – Serie A.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “peste 7.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.55 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că
ambele echipe joacă destul de ofensiv; ambele echipe ne-au oferit în acest sezon un spectacol de goluri si ocazii de poartă.

Statistic vorbind în cele 8 meciuri disputate de Sampdoria în campionat am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 8 cu Cagliari; 10 cu Udinese; 9 cu Juventus; 14 cu Napoli; 11 cu Empoli; 6 cu Inter; 9 cu Sassuolo; 7 cu Milan.

De partea cealaltă, în cele 8 meciuri disputate de Spezia în campionat am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 9 cu Salernitana; 8 cu Verona; 7 cu Milan; 14 cu Juventus; 6 cu Venezia; 9 cu Udinese; 12 cu Lazio; 16 cu Cagliari.

Vedem astfel ca în 12 din cele 16 meciuri prezentate am avut parte de minim 8 șuturi pe poartă; sperăm ca acest lucru să se întâmple și în această confruntare, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei