Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 22.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Ajaccio și PSG. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din etapa a 12-a din Franța – Ligue 1.

Recomandarea propusă aici este „2 & peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.50 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Ajaccio are cel mai slab lot din punct valoric din prima ligă franceză, evaluat la 27 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Este și de înțeles, având în vedere că echipa este nou promovată, iar obiectivul principal în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

Ajaccio a început foarte slab campionatul, cu o serie de 6 infrangeri și un egal, însă s-au redresat, iar în ultimele 4 meciuri a reușit 2 victorii importante, cu Brest și Marseille, ambele in deplasare. Totuși jocul echipei scârție, mai ales pe partea ofensiva, fiind cea mai slabă la acest capitol, cu doar 8 goluri marcate, în 11 meciuri.

De partea cealaltă, PSG și-a revendicat poziția de lider in Ligue 1, după ultima victorie din campionat cu Marseille, scor 1-0. Are 29 de puncte și este neinvainsa în acest sezon, atât pe plan intern, cât și în Champions League. Are cea mai bună ofensivă, 29 de goluri marcate și cea mai bună ofensivă, cu doar 5 goluri primite.

Echipa lui Galtier are o serie de 4 meciuri, în care are 3 egaluri și o victorie și în care nu a reușit să marcheze decât 3 goluri. Cred că este cazul sa întrerupă aceasta serie, cu un meci spectaculos, iar acest duel cu Ajaccio, cred că este o ocazie bună ca starurile PSG-ului să iasă la rampă și să-și îmbunătățească cifrele la capitolul goluri. In aceasta seară, Neymar va fi indisponibil, însă pentru Mbappe și Messi, o echipă precum Ajaccio ar trebui să fie o victimă sigură.

Cine nu are cont la BETANO și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Meciul zilei