Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Maroc și Croația. Meciul se va desfășura începând 12:00 si face parte din runda 1 a grupei F de la Cupa Mondială.

Recomandarea propusă aici este „Modric peste 71 de pase” la o cotă de 1.60 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Maroc, cu un lot evaluat la 241 de milioane de euro, conform Transfermarkt, are in componență jucători care joacă la echipe importante din Europa. Printre „vedetele” echipei îl avem in poartă, pe Bono de la Sevilla, pe linia de fund starul celor de la PSG, Hakimi, Nayef-Aguard de la West Ham, căpitanul Saiss și pe Mazraoui de la Bayern Munchen. La mijloc ies in evidență jucători precum Ziyech de la Chelsea și Amrabat de la Fiorentina, iar în atac ii avem pe En-Nesry de la Sevilla sau Sofiane Boufal, un alt jucător interesant. Cu acest lot, Maroc are șanse să își egaleze performanța din 1986, când a reușit să termine pe primul loc în grupă și să se califice în optimi.

De partea cealaltă, Croația, cu un lot evaluat la 377 de milioane de euro, joacă din postura de medaliată cu argint la Campionatul Mondial din 2018. Aceasta generație de aur a Croației încă mai sta in picioare și la această ediție a mondialul, 12 dintre jucătorii prezenți în finală cu Franța fiind și acum în lot; echipa in frunte cu căpitanul Modric (Balon de aur și cel mai bun jucător de la CM 2018) speră la încă o performanță frumoasa.

Tot pe Modric mizăm și noi in acest duel, una jucător care a ajuns la 150 de selecții la națională, fiind al doilea cel mai selecționat european după Cristiano Ronaldo. Experiența sa va fi exponențială în jocul Croației, este „motorul” echipei și jucătorul care conduce fiecare atac, și prin piciorul căruia trec majoritatea balonelor. Am ales sa mizez pe minim 72 de pase Modric, in primul rând pentru că el are o medie de peste 90 de pase pe meci. In al doilea rând, vedem că la acest campionat mondial, FIFA a decis să recupereze fiecare întrerupere și astfel vedem că avem foarte multe minute de prelungiri, fiind încă un plus pentru pariul nostru.

More in Meciul zilei