Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 22.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Argentina și Arabia Saudită. Meciul se va desfășura începând 12:00 si face parte din runda 1 a grupei C de la Cupa Mondială.

Recomandarea propusă aici este „Messi peste 1.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.62 oferită de SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. In turneele precedente, Argentina a dezamăgit in 2018, iar în 2014 a pierdut în finală contra Germaniei, cu 1-0.

⚽ Informații meci:

Argentina este a doua favorită la câștigarea Campionatului Mondial, după Brazilia și mă aștept să facă un meci spectaculos, împotriva celei mai slabe echipe din grupă, Arabia Saudită.

Naționala lui Lionel Scaloni are un parcurs formidabil, nu au mai pierdut un meci din vara anului 2019, atunci când ceda în fața Braziliei. De atunci au disputat 36 de meciuri reușind rezultate spectaculoase, printre care și câștigarea Copa America. „Pumele” au avut și un meci amical, contra Emiratelor Arabe Unite, contra cărora a făcut o demonstrație de forță, câștigând cu scorul de 5-0.

De partea cealaltă, Arabia Saudită, antrenanta de francezul Herve Renard este outsiderul acestei grupe. Are performanțe slabe la Campionatul Mondial, in 16 meciuri jucate are doar 3 victorii și un total de 39 de goluri primite. Arabii sunt o echipă destul de bine organizată, contra cărora nu poți câștiga foarte ușor. Din 2021 până în prezent, din 28 de meciuri jucate a pierdut doar de 6 ori, 5 dintre înfrângeri fiind cu scorul de 1-0. De menționat faptul că meciurile Arabiei Saudite nu au fost deloc spectaculoase în goluri, ultimele 19 meciuri jucate s-au terminat cu sub 2.5 goluri.

Pentru acest duel eu am găsit un pariu special care mi se pare foarte plauzibi și anume „Messi minim 2 șuturi pe poartă”. Încep prin a spune că Superbet are cea mai bună cota pentru acest pariu. La Betano de exemplu, cota este de 1.50, iar la Unibet de 1.28. Contra Arabiei Saudite, Argentina ar trebui să își creeze nenumărate ocazii, iar Messi este dornic de noi performanțe. El este cel care execută și loviturile libere și penalty-urile și cel care trage deseori din afara careului. Astfel, să vedem două șuturi pe poartă din partea lui, nu ar trebui să fie deloc greu.

More in Meciul zilei