Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 23.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 23.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 23.03.2022 are în prim plan confruntarea de tenis Halley Baptiste și Irina Begu. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din primul tur al turneului WTA de la Miami.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Begu câștigă meciul” la o cotă de 1.47 oferită de Superbet. Am ales această recomandare, deoarece Begu este jucătoarea mai experimentată, care a început anul destul bine, având meciuri bune cu jucătoare de top.
Românca în vârstă de 31 de ani ocupă locul 70 WTA, iar anul acesta, ca performanță notabila avem de notat semifinalele de la St. Petersburg; acolo a trecut pe rând de Shang, Kvitova și Martincova și a pierdut cu greu contra lui Sakkari, căruia i-a luat set. Au urmat apoi încă 3 înfrângeri consecutive, dar acest lucru, cu jucătoare mult mai bine cotate decat adversara sa de azi. Imi este greu sa cred ca Irina va pierde al 5-lea meci consecutiv. Este favorită în acest duel, iar Begu stie sa gestioneze bine meciurile în care pleaca cu prima șansă.

● De partea cealaltă, americanca Baptiste în vârstă de 20 de ani ocupă locul 122 WTA;  acest loc în clasament se datorează turneelor bune facut la nivel de ITF și Challenger, unde a câștigat contra unor jucătoare slab cotate. La nivel de WTA și-a arătat limitele, iar cand a întâlnit tenismene din top 100 a pierdut aproape de fiecare dată.
Este o tânără jucătoare talentată, care în următoarea perioada va intra in top 100 cel mai probabil; deocamdată însă, are un joc destul de instabil, comite multe erori neforțate, iar la serviciu mai are mult de muncă;

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei