Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 23.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 23.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 23.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Medvedev si Bautista-Agut. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din sferturile de finala ale turneului pe iarbă de la Mallorca.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Medvedev sub 12.5 ași”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.80 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că linia de 12.5 ași setată pentru Medvedev este puțin cam mare; acest lucru imi este confirmat și de cei de la Superbet, care au setat linia la 10.5 ași pentru rus, ceea ce mi se pare mai aproape de adevăr.

Medvedev (locul 1 ATP) are un  serviciu de top, însă nu forțează atât de mult așii, ci se axează ca serviciul lui sa fie mai degrabă bine plasat.
Rusul cred ca este si putin frustrat în această perioadă, el a ajuns in 2 finale pe iarbă în ultimele 2 săptămâni și le-a pierdut pe ambele, ceea ce îi poate scade încrederea în sine.
În Olanda la S-Hertongenbosch a pierdut surprizator in 2 seturi, în fața lui Van Rijthoven; apoi în Germania la Halle, tot in 2 seturi a cedat in fața polonezului Hurkacz.

🥎 Avem statistici încurajatoare

Ca număr de ași, în cele 10 meciuri disputate pe iarbă în aceste 2 săptămâni, nu a depășit niciodată linia de 12.5. A avut 10 ași în 3 seturi în meciul anterior cu Karatsev; 3 ași cu Hurkacz; 8 cu Otte; 10 cu Ivashka; 6 cu Goffin; 6 cu Van Rijthoven; 4 cu Mannarino; 4 din nou cu Ivashka și 6 cu Simon.

Medvedev l-a întâlnit chiar săptămâna trecută pe Bautista-Agut, tot în sferturi la Halle; a câștigat în 2 seturi, 6-2, 6-4 și a avut 8 ași; char dacă s-a mai fi disputat încă un set, tot nu cred ca ar fi trimis mai mult de 12 ași.
Din punctul meu de vedere, șansele stau cam așa: daca vom avea 2 seturi, cred ca 90% pariul va fi câștigător, iar dacă meciul se va duce în 3 seturi, șansele se duc undeva la 45% – 50%.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei