Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 23.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.07.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Anett Kontaveit și Bernardo Pera. Meciul se va desfășura începând cu ora 14.00 și face parte din finala turneului de la Hamburg.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Kontaveit câștigă meciul”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Kontaveit – într-o revenire de formă

Kontaveit ocupa locul 2 in clasamentul WTA și a fost încă de la startul turneului, principala favorită la câștigarea trofeului aici la Hamburg. In ultimele luni jocul său nu a fost unul pe masura valorii sale, însă aici în Germania pare motivata sa castige al 2 le-a sau trofeu de anul acesta.
La începutul anului a reușit să câștige trofeul de la St. Petersburg și apoi a ajuns in finala la Doha unde a fost învinsă de Iga Swiatek. Apoi, nivelul său de joc a scăzut oarecum inexplicabil, însă aici la Hamburg a arătat foarte bine in toate cele 4 meciuri disputate. Atât pe serviciu, cât și la retur jucătoarea din Estonia a fost foarte solida și mă aștept că plus de experiență și de valoare să îsi spună cuvântul în această finală.

🥎 Bernarda Pera – cea mai buna perioadă a carierei

De partea cealaltă, Bernarda Pera traversează cea mai bună perioadă a carierei. A reușit să ajungă în a 2-a finală WTA consecutiv, după ce săptămâna trecută a câștigat trofeul de la Budapesta. Are o serie surprinzătoare de 11 meciuri castigate, fara să cedeze vreun set și asta într-un interval de 2 săptămâni.
Înaintea turneului de la Budapesta, ocupa locul 130 WTA, iar jocul său anterior nu ar fi anunțat o asemenea serie de victorii. Avusese 5 infrangeri consecutive și nu reușise nici o performanță notabilă in acest an.

Această fluctuație a jocul său, într-un interval atât de scurt, mă pune pe gânduri și de aceea nu cred că va reuși să gestioneze încă o finală atât de bine, încat să o castige. Oboseala s-a văzut în jocul Beranrdei încă din meciurile anterioare și chiar daca a reușit să câștige, adversarele au fost totuși destul de modeste. Kontaveit este la un alt nivel față de ce a întâlnit Pera in ultimele 2 săptămâni. Acest lucru s-a văzut și în meciul direct disputat în urmă cu o lună pe iarba de la Wimbledon. Kontaveit a reușit să câștige ușor, in 2 seturi 7-5, 6-1 și la fel mă astept sa se întâmple și acum.

Joaca și tu Meciul Zilei la pariuri la Superbet. Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei