Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 23.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 23.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Georgia și Macedonia de Nord. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 si face parte din runda a 5-a a grupei C din Nations League.

Recomandarea propusă aici este „Macedonia peste 7.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj, la o cotă de 1.55 în cadrul casei de pariuri LAS VEGAS, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Georgia are un an 2022 foarte bun, fiind fără infrangere în 4 meciuri oficiale și 2 amicale reușind 4 victorii și 2 egaluri. Conduce grupa aceasta cu un total de 10 puncte, grupă din care face mai face parte Macedonia, Bulgaria și Gibraltar; cu un rezultat pozitiv astăzi își va asigura promovarea în Liga B a Nations League, mai ales că ultimul meci îl are contra Gibraltarului și nu ar trebui să aibe emoții.
Aceste rezultate pozitive ale naționalei Georgiei pot fi atribuite în mare măsură selecționerul francez Willy Sagnol, care a fost adus la națională la începutul acestui an și care și-a pus serios amprenta în jocul echipei, prin mai mult curaj în joc și mai multa organizare.

De partea cealaltă, Macedonia este cu ocupanta locului 2 in grupa și râvnește si ea la prima poziție. Are 7 puncte, cu 3 mai puțin decât Georgia, iar singura opțiune astăzi pentru macedoneni este victoria. De aceea mă aștept ca oaspeții să practice un joc ofensiv, încercând să își creeze cat mai multe ocazii de gol. În meciul tur, Macedonia a avut 14 șuturi contra Georgiei, a mai avut 21, respectiv 14 cu Gibraltar și 15 cu Bulgaria. Având în vedere aceste cifre și miza importanta a jocului, mă aștept ca macedonenii sa ajungă și astăzi la minim 8 șuturi.

Macedonia are o generație foarte bună de jucatori, care a reușit să se califice la EURO 2020 și care la început de an a eliminat-o pe Italia, chiar la ea acasă, la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar. A pierdut apoi cu Portugalia, însă aceste performanțe reușite în ultimii ani de macedoneni sunt uriașe având în vedere resursele limitate pe care le au aceștia. Cu toatea acestea, vedem că ambiția, disciplina și foamea de performanță, fac ca echipele „mici” să reușească performanțe mari.

More in Meciul zilei