Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 23.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 23.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 23.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Dinamo și Rapid. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 13-a din România – Liga 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Dinamo peste 2.5 cartonașe în meci”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.55 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că orgoliile încă sunt destul de mari intre cele două echipe; încă se considera a fi un derby in fotbalul românesc, iar un astfel de meci ar trebui sa ne aducă si o atmosferă incendiara atât in tribune, cât si pe teren.
Dinamo oricum este o echipă destul de agresivă și neglijentă cu faulturi si întrări dure pe care uneor le face fără motiv.

Statistic vorbind în cele 12 meciuri de campionat, Dinamo a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 3 cu Gaz Metan; 3 cu Uta Arad; 4 cu Univ. Craiova; 2 cu Botoșani; 6 cu FCSB; 4 cu Arges; 2 cu Farul; 4 cu Mioveni; 3 cu Chindia; 2 cu Clinceni; 4 cu U Craiova 1948; 3 cu Voluntari.
Vedem astfel că în 9 din cele 12 meciuri “câinii roșii” au încasat minim 3 cartonașe. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în acest duel, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

Cote marite Dinamo vs Rapid! Vezi ce trebuie sa faci:

  1. Inregistreaza un cont nou la 888 Sport accesand acest LINK SPECIAL.
  2. Depune minim 50 RON folosind codul promotional 888EXTRA pentru a te inscrie la oferta.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe piata “Timp Regulamentar”, pe victoria favoritei tale, la cota reala, cu maxim 25 RON.
  4. Daca echipa pe care ai mizat se impune, vei primi bani reali in functie de cota normala si miza aleasa + diferenta pana la 575/300 RON sub forma de Pariuri Gratuite.
Cote marite Dinamo vs Rapid
Pariaza 25 RON pe favorita ta, iar victoria acesteia iti aduce 575/300 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei