Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 24.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.01.2022 are în prim plan confruntarea de hanbal dintre Islanda si Croația. Meciul se va desfășura începând cu ora 16.30 și face parte din grupa 1 de la Campionatul European.

🏐 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Islanda peste 26.5 goluri” la o cotă de 1.60 oferită de Superbet; pentru acest pariu recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

● Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece Islanda este nevoită sa câștige acest meci, sau cel puțin sa facă un egal pentru a-și menține o poziție de calificare mai departe. Se află pe locul 3 in grupă, cu 4 puncte in grupă fiind la egalitate cu Franța, dar cu un golaveraj puțin mai slab. Astfel daca va forța o victorie la o diferență mare azi cu Croația, poate avea șanse de calificare în semifinale, dar asta in funcție de ce va face si Franța.

● De partea cealaltă, Croația nu mai are nici un obiectiv concret în această grupă, fiind singura echipa cu 0 puncte. Croația a încasat 27 de goluri in toate cele 4 înfrângeri de la aceast turneu, cu Rusia, cu Franța, cu Muntenegru și cu Danemarca.

● Islanda are 2 înfrângeri la acest turneu din 8 meciuri jucate; în 7 dintre aceste partide a reușit să marcheze 27 de goluri și mă aștept sa o facă si astăzi, mai ales ca au și o miză importantă în joc.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei