Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 24.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 24.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 24.03.2023 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Gibraltar și Grecia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din grupa B, pentru calificarea la Euro 2024.

Recomandarea propusă aici este următoarea: „Grecia peste 5.5 șuturi pe poartă; Grecia peste 1.5 goluri și Grecia peste 5.5 cornere” la o cotă de 1.70 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de maxim 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Diferența de valoare dintre cele două naționale este una destul de mare; Gibraltar are un lot evaluat la aproximativ 2 milioane de euro și are in componență jucători modești, fără prea mare experiență. Majoritatea jucătorilor evoluează în campionatul intern din Gibraltar, astfel că nivelul de joc este unul scăzut.

200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE
200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE la Shining Crown pentru toate conturile noi Superbet!

De partea cealaltă, Grecia, cu un lot evaluat la 135 de milioane de euro este in căutarea gloriei din urmă cu 20 de ani, atunci când reușea să câștige Euro 2004 și caută o calificare, într-o grupă care pare imposibila și in care trebuie sa dea piept cu Franța și Olanda.
Pentru a putea emite pretenții la un loc în top 2, grecii trebuie sa câștige fără emoții acest duel cu Gibraltar, lucru pe care l-a mai făcut în 2017, în calificările pentru Cupa Mondială; atunci a câștigat cu 4-0 pe teren propriu și 1-4 în deplasare.

Ne așteptăm ca naționala Greciei sa controleze total meciul și la toate categoriile, de aceea am ales acest pariu.
Gibraltar a încasat cel puțin 2 goluri, în 14 din ultimele 20 de meciuri; iar atunci când nu a primit 2 goluri a jucat cu naționale modeste, precum Andorra, Liechtenstein sau Insulele Feroe.

La capitolul șuturi pe poartă, Gibraltar a cedat anul trecut, 10 respectiv 12 șuturi pe poartă Georgiei; 10 respectiv 5 șuturi pe poartă Bulgariei; 8, respectiv 4 șuturi pe poartă Macedoniei;

Trecem și la capitolul cornere, acolo unde Gibraltar a cedat anul trecut, 7, respectiv 8 cornere Georgiei; 9, respectiv 8 cornere Bulgariei; 7, respectiv 5 cornere Macedoniei.
Având în vedere aceste cifre, consider că și Grecia este capabilă să depășească liniile propuse astăzi la categoriile menționate.

More in Meciul zilei