Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 24.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 24.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Cornet si Garcia. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din semifinalele turneului WTA pe iarbă de la Bad Homburg.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Garcia peste 3.5 ași”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.72 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că linia de 3.5 ași setată pentru Garcia este puțin cam mică; acest lucru imi este confirmat și de cei de la Superbet, care au setat linia la 5.5 ași pentru franțuzoaică, ceea ce mi se pare mai aproape de adevăr.

🥎 Garcia – Cifre impresionante la serviciu

Garcia (locul 75 WTA) si-a îmbunătățit vizibil serviciul in ultima perioadă, iar acest lucru s-a vazut din plin la turneele pe iarbă, la care a participat în ultimele săptămâni.

În Marea Britanie la Nottingham a servit 14 ași în 2 seturi cu Davis; apoi tot in 2 seturi a servit 9 ași în înfrângerea cu Riske.
A urmat turneul de la Birmingham, acolo unde in primul tur, Caroline a trecut în 3 seturi de Golubic servind 6 ași. Din nou a fost eliminata în turul 2, de data aceasta de Boulter servind 5 ași în 2 seturi.

Aici în Germania a avut un meci dificil cu Sasnovich, în primul tur, având nevoie de 3 seturi ca sa câștige si trimițând 12 ași; Pe Rakhimova si pe Lisicki le-a învins in minimum de seturi și din nou serviciul bun si-a spus cuvântul, servind 13, respectiv 7 ași.

Vedem astfel că în toate cele 7 meciuri pe iarbă jucate în ultimele săptămâni, Garcia a reușit sa depășească lejer linia de 3.5 ași. Uitându-ne pe hârtie, meciul ar trebui sa fie unul lung si echilibrat, care s-ar putea duce în 3 seturi, lucru ce ne-ar avantaja din plin.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei