Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 24.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 24.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 24.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Rennes și Strasbourg. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 11-a din Franța – Ligue 1.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Strasbourg peste 2.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.55 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că mă aștept la un meci deschis din partea celor două echipe; ambele practică un fotbal destul de ofensiv și nu se baricadează in defensivă; astfel putem avea parte de multe ocazii, faze de poartă și implicit de goluri.

Statistic vorbind, în cele 10 meciuri de campionat, Strasbourg a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 6 cu St. Etienne; 3 cu Montpellier; 3 cu Lille; 1 cu Lens; 6 cu Metz; 4 cu Lyon; 5 cu Brest; 4 cu Troyes; 3 cu PSG; 1 cu Angers.
Mai mult de atât, in 5 din ultimele 6 confruntări directe cu Rennes, cei de la Strasbourg au reușit să șuteze de cel puțin 3 ori pe poartă. Sperăm ca si acum istoria sa se repete, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei