Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 24.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 24.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 24.11.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Inter si Shakhtar. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este ” Shakhtar peste 7.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau în blocaj. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales această recomandare deoarece pentru ucraineni este ultima șansă în a mai prinde locul 3; așadar aceștia sunt nevoiți sa câștige atât cu Inter, cat si cu Sheriff Tiraspol, iar moldovenii sa piardă azi cu Rea Madrid. Calculele sunt destul de complicate pentru Shakhtar, însă nu au nimic de pierdut și cred ca vor ieși la joc, creându-și astfel mai multe ocazii de gol.

În meciul tur cu Inter, echipa lui De Zerbi a acumulat un total de 12 șuturi; în celelalte meciuri din grupa a avut: 13 respectiv 7 cu Real Madrid și 21 cu Sheriff Tiraspol. Ucrainenii au avut de disputat și play-off de calificare în UCL, iar acolo cifrele au fost următoarele: 9 respectiv 6 cu Monaco; 17 respectiv 14 cu Genk;
Așadar ma aștept la un meci de totul sau nimic pentru echipa ucraineană; astfel că nu vad de ce nu ar ieși la joc să își creeze ocazii multiple de gol, mai ales ca este o echipă destul de ofensivă.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 300 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei