Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 25.03.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei la pariuri de azi – 25.03.2020

Meciul zilei la pariuri de azi vine din tenis. Este vorba de un meci amical, ce are loc in cadrul turneului Pro League din Moscova.

Confruntarea dintre Maxim Mokrousov si Maksim Krasheninnikov se va disputa începând cu ora 13.00. Suprafața pe care se va desfășura este hard, indoor. Ambii jucatori sunt tenismeni amatori fără clasament ATP sau ITF.

Info Mokrousov:

  • Este un rus in varsta de 24 de ani care are ceva mai multă experiență față de compatriotul său. Are in portofoliu participări la 24 turnee profesioniste. Așadar putem spune ca niveul sau de joc ar trebui sa fie mult mai bun, avand in vedere ca are in picioare meciuri cu tenismeni profesioniști.
  • In cadrul acestui turneu a disputat 2 meciuri, ambele cu Evloev, un meci reușind sa il castige, iar celălalt l-a pierdut.

Info Krasheninnikov: 

  • Tot rus de origine, in vârstă de 23 de ani este mai slab cotat având doar 2 turnee disputate în circuitul profesionist. Acesta a disputat puține meciuri la turnee importante, jocul sau fiind destul de slab.
  • Krasheninnikov are si el 2 meciuri in cadrul acestui turneu, tot cu Evloev, ambele fiind însa pierdute destul de usor.

In colcuzie mizez pe experiența mai mare si pe arsenalul de lovituri mai diversificate a lui Maxim Mokrousov, cota fiind de 1.65 oferita de Betano.

Meciul zilei se poate paria la Betano! E timpul sa treci si tu pe online pentru a face profit alaturi de echipa GntTips!
Click aici pentru a deschide aici cont la Betano si primești un bonus de 500 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei