Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 25.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 25.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 25.03.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Kudla și Sonego. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din turul 2 al turneului de la Miami.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Sonego câștigă” la o cotă de 1.55 oferită de Unibet. Am ales această recomandare, din 2 motive pe care le consider destul de întemeiate.

● Kudla (81 ATP) traversează o perioadă foarte bună, are 8 meciuri câștigate consecutiv la simplu și 4 meciuri câștigate la dublu. A reușit sa câștige titlul la simplu, dar și la dublu la turneul Challenger de la Phoenix. La Indian Wells a trebuit să joace 2 meciuri și în calificări, astfel că nu avut deloc timp de odihnă. Practic intr-un interval de 9 zile a jucat 12 meciuri și a petrecut pe teren aproape 20 de ore.
L-am vazut in ultimele 3 meciuri, în care casele de pariuri l-au dat favorit clar, că s-a chinuit extrem de mult să câștige și a pierdut de fiecare dată set. De altfel, ultimele 5 meciuri jucate de Kudla s-au dus în set decisiv și au durat peste 2 ore. Cred ca aici se va încheia seria de victorii a americanului, a fost extenuat în ultimele meciuri, însă adversarii au fost destul de modești și nu au reușit să profite de acest lucru, pentru a câștiga meciul. 

● Sonego este un tenismen talentatat, care momentan ocupă locul 21 ATP; nu traversează o perioadă prea bună având 4 înfrângeri consecutive, însă acum poate profita de oboseala lui Kudla pentru a întrerupe această serie negativă. Italianul e conștient de acest lucru și cred că va încerca pe tot parcursul meciului să il alerge cat mai mult pe adversar. Sonego are armele necesare și un arsenal de lovituri diversificate pentru a putea face acest lucru; încă un avantaj al italianul si un mare dezavantaj pentru Kudla este faptul că acest hard de la Miami este unul foarte lent.

● În concluzie îmi este greu sa cred ca Denis Kudla va reuși să mai castige încă un meci, oboseala cred ca își va spune cuvântul; cred ca și el este conștient de acest lucru și își dorește o scurta pauza; nu cred ca va dori sa forțeze și sa ajungă la cumva vreo accidentare. De partea cealaltă, Sonego trebuie sa întrerupă seria de 4 înfrângeri consecutive și va intra motivat in teren.

Vă invit sa jucați acest meci la Unibet sau Betfair Exchange, dintr-un motiv foarte întemeiat. Există posibilitatea ca Denis Kudla să se retragă din acest meci l, dacă va vedea ca va fi condus și nu v-a mai putea avea șanse să câștige.
In aceste condiții, doar cele două case de pariuri ne vor validea pariul drept câștigător, toate celelalte vor oferi cotă 1.

Accesează contul Betfair aici!
Accesează contul Unibet aici!

CITESTE SI

More in Meciul zilei