Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 25.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 25.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 25.03.2023 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Andorra și România. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 si face parte din grupa I, pentru calificarea la Euro 2024.

Recomandarea propusă aici este următoarea: „România peste 4.5 șuturi pe poartă; România peste 0.5 goluri și Romania peste 4.5 cornere” la o cotă de 1.70 oferită de Superbet, pentru care recomand o miză de maxim 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Diferența de valoare dintre cele două naționale este una destul de mare; Gibraltar are un lot evaluat la aproximativ 2.5 milioane de euro și are in componență jucători modești, fără prea mare experiență. Majoritatea jucătorilor evoluează în campionatul intern din Andorra, astfel că nivelul de joc este unul scăzut.

De partea cealaltă, România are o șansă importantă la calificare, într-o grupă cu șanse reale de a terminat pe primele 2 locuri, cu Elveția, Belarus, Israel, Kosovo și Andorra.
Pentru a putea emite pretenții la un loc în top 2, tricolori i trebuie sa câștige fără emoții acest duel cu Andorra, pe care i-a învis in toate cele 4 întâlniri directe, cu diferența mare de scor.

Ne așteptăm ca naționala României sa controleze total meciul și la toate categoriile, de aceea am ales acest pariu.

La capitolul șuturi pe poartă, România a avut cifre impresionante în ultimele meciuri, 8 cu Moldova; 6 cu Slovenia; 6 cu Bosnia; 6, respectiv 5 cu Finlanda; astfel că, minim 5 cu Andorra ar trebui să fie „floare la ureche”.

Trecem și la capitolul cornere, acolo unde Romania a avut 7 cu Moldova, 6 cu Slovenia, 5 cu Bosnia, 4, respectiv 5 cu Finlanda.

Având în vedere aceste cifre, consider că și contra Andorrei, naționala României este capabilă să depășească liniile propuse astăzi la categoriile menționate.

More in Meciul zilei