Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 25.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 25.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 25.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Sassuolo și Juventus. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 34-a din Italia-Serie A.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Sassuolo sub 52.5% posesie” la o cotă de 1.87 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mare atribuită celor de la Sassuolo; Juventus este echipa mai valoroasă si cu joc tehnic mai, care in mod normal ar trebui sa controleze jocul și sa țină mai mult mingea. Într-adevăr și Sassuolo este o echipă bună la acest capitol, însă eu în mod normal le-aș fi dat o linie de 50.5% sau chiar 49.5% la posesie. Sassuolo se afla pe un loc 10 confortabil, nu prea mai are nici ce sa piardă, nici ce sa câștige. Sanse la un loc de Europa nu mai are, iar de retrogradare este departe, astfel ca ma astept sa joace relaxat si sa ii lase pe cei de la Juventus sa controleze mingea mai mult.

●Torinezii cu o victorie in această seară își asigura in procent de 99% locul în top 4 și inclusiv calificarea în UCL in sezonul viitor. Astfel ma aștept sa se concentreze pe acest meci și să obțină un rezultat pozitiv si inclusiv să controleze jocul.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei