Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 25.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Meciul zilei la pariuri de azi – 25.05.2020

Meciul zilei la pariuri de azi are in prim plan o confruntare din liga a 2-a din Cehia, Dukla Praga vs. Jihlava, unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Betano.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit la acest meci este peste 2.5 goluri la o cota de 1.60 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe au o medie ridicată de goluri/meci, iar in acest sezon ne-a oferit multe meciuri spectaculoase.
  • In campionat, meciurile celor de la Dukla Praga au înregistrat o medie de 3.6 goluri, in timp ce meciurile celor de la Jihlava au înregistrat o medie de 3.2 goluri.
  • Mai mult de atat, 12 din cele 17 meciuri jucate de Dukla Praga in campionat s-au terminat cu minin 3 goluri. 9 din cele 17 meciuri jucate de
    Jihlava in campionat s-au terminat cu minin 3 goluri.
  • Ambele echipe au avut un stagiu de pregatire săptămâna trecută. Dukla Praga a jucat 3 meciuri, toate terminându-se cu peste 2.5 goluri. Jihlava a jucat 4 meciuri, toate terminându-se cu peste 2.5 goluri.
  • Vedem astfel ca forma de moment a celor două echipa indică faptul ca ar trebui sa avem parte de un meci cu multe goluri.

Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei