Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 25.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.07.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.07.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre UTA Arad și Petrolul Ploiești. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 2-a din Romania – Superliga.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „UTA marchează & UTA peste 2.5 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.50 și se poate găsi în cadrul casei de pariuri Superbet la categoria „Superpariuri”. Și pentru acest pronostic, recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații pronostic:

Ambele echipe au început campionatul cu o infrangere, UTA a pierdut cu Argeș în deplasare, in timp ce Petrolul a cedat pe teren propriu contra Voluntariului.
Totuși, după prima etapă, consider că UTA are o echipă mai competentă să facă un meci bun astăzi și să obțină primele puncte. Pe teren propriu, arădenii sunt mult mai motivați și sunt greu de învins de oricare echipa din campionat. Echipa preluata din acest sezon de Ilie Poenaru, a reușit în sezonul trecut să câștige 6 din ultimele 7 meciuri pe teren propriu.

Mă astept că UTA sa controleze jocul in fața propriilor fani, să marcheze cel puțin un gol (iar Keseru ar trebui să iasă la rampă in acest meci) și să aibă numeroase atacuri prin care sa obțină și minim 3 cornere. În meciul anterior cu Argeș, UTA a avut 4 cornere.

Joaca și tu Meciul Zilei la pariuri la Superbet. Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei