Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri de azi – 25.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.09.2021

Meciul zilei la pariuri – 25.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Everton și Norwich. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 6-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Everton sub 12.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece Everton nu este o echipa care sa practice un fotbal agresiv si joaca destul de curat; mai mult de atât, în campionatul englez, arbitrii fluieră destul de rar, sau lasa deseori legea avantajului.
Statistic vorbind, în acest sezon, Everton a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 7 cu QPR; 10 cu Aston Villa; 3 cu Burnley; 9 cu Brighton; 5 cu Huddersfield; 13 cu Leeds și 13 cu Southampton. Ma aștept ca Everton sa tina mult de minge in acest meci, sa aibe o posesie prelungită; astfel daca ar avea o posesie de peste 60% – 65% din meci și șansele sa faca faulturi multe scad. Eu zic ca am avut o alegere corectă și v-am inspirat si pe voi cu acest pronostic care sperăm sa fie câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei