Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 25.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 25.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Andorra și Letonia. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 si face parte din ultima runda a grupei D din Nations League.

Recomandarea propusă aici este „Letonia marchează și Letonia peste 3.5 cornere”, la o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Andorra va termina această ediție de Nations League pe locul 3 in grupă, indiferent de ce rezultat va o obține în această seară. Are 7 puncte strânse în cele 5 meciuri, 6 dintre puncte obținându-le cu codașa Liechtenstein, care nu are nici un punct.

Rezumatul meciul din tur – Letonia câștigă cu scorul de 3-0

De partea cealaltă, Letonia ocupă prima poziție cu 12 puncte, cu 2 mai mult decât Moldova și are nevoie de cel puțin un egal, pentru a câștiga grupa și implicit sa se califice în grupa C a Nations League pentru ediția viitoare. După 4 victorii consecutive, Letonia a pierdut meciul anterior cu Moldova de pe teren propriu, iar în aceasta seara trebuie să se concentreze pentru a nu pierde primul loc.

Vedem astfel că miza mai mare pentru acest meci este doar pentru echipa letonă. Din punct de vedere valoric, echipa baltică este peste echipa Andorrei, pe care i-a bătut în ultimele 2 meciuri recente cu 3-0, respectiv 5-0. In aceasta grupă letonii au marcat 11 goluri, în 5 meciuri, astfel că ofensiva funcționează destul de bine, astfel că mă aștept să înscrie și azi, Gutkovskis și Ikaunieks fiind principalele atuuri având câte 4 goluri marcate.

Din punct de vedere al cornerelor, letonii au jucători masivi și înalți astfel că deseori caută să scoate faze fixe și cornere. In cele 5 meciuri din aceasta grupa a avut 9 cornere, respectiv 11 cu Moldova, 9 cornere, respectiv 7 cu Liechtenstein și 5 cornere cu Andorra în meciul tur. Așadar consider că va reuși să scoată și astăzi minim 4 lovituri de colț, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

More in Meciul zilei